| | Breaking dawn(Şafak vakti) | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ayse_61 Dergi Görevlisi

Mesaj Sayısı: 1896 Yaş: 17 Nerdensn..??: TR@BZON İş/Hobiler: öğrenci malesef:( Lakap...???: ayşecan (: Fan Club :  Ruh Halin: SaKiN Rep: Kayıt tarihi: 19/06/08 Puan: 655 Teşekkür: 0
Kişisel Kendinizi Tanıtın:
 | Konu: Breaking dawn(Şafak vakti) Salı Şub. 24, 2009 3:44 pm | |
| _________________ EDWARD&BELLAFOREVER  |
|
 | |
wiwi* Admin

Mesaj Sayısı: 2636 Yaş: 19 Nerdensn..??: Suomi~ İş/Hobiler: ..kitaplar^ Lakap...???: prensess (:* Rep: Kayıt tarihi: 11/06/08 Puan: 1119 Teşekkür: 9
Kişisel Kendinizi Tanıtın: -Poe*'^
 | Konu: Geri: Breaking dawn(Şafak vakti) Çarş. Şub. 25, 2009 6:28 pm | |
| cnm belli ama kapak  : ayrıca kitap hakkında bilgi felanda eklememişsin keşke benim açmamı bekleseydin .. neyse ayrıntılı olarak eklemeyide sana bırakıyorum o zaman.. _________________ hayatımın en mutlu anıymış bilmiyordum ..
|
|
 | |
ayse_61 Dergi Görevlisi

Mesaj Sayısı: 1896 Yaş: 17 Nerdensn..??: TR@BZON İş/Hobiler: öğrenci malesef:( Lakap...???: ayşecan (: Fan Club :  Ruh Halin: SaKiN Rep: Kayıt tarihi: 19/06/08 Puan: 655 Teşekkür: 0
 | Konu: Geri: Breaking dawn(Şafak vakti) Çarş. Şub. 25, 2009 7:59 pm | |
| ya ben sadece kapakları ekledim.. diğerlerini sen yaparsın diye...:( _________________ EDWARD&BELLAFOREVER  |
|
 | |
clevergirl Forumun Gözdesi

Mesaj Sayısı: 763 Yaş: 18 Nerdensn..??: GeRmAnY Fan Club :  Ruh Halin: İyiDir iYi Rep: Kayıt tarihi: 19/06/08 Puan: 249 Teşekkür: 0
 | |
 | |
wiwi* Admin

Mesaj Sayısı: 2636 Yaş: 19 Nerdensn..??: Suomi~ İş/Hobiler: ..kitaplar^ Lakap...???: prensess (:* Rep: Kayıt tarihi: 11/06/08 Puan: 1119 Teşekkür: 9
 | Konu: Geri: Breaking dawn(Şafak vakti) Salı Mart 10, 2009 7:43 pm | |
| nası ya çıkmadı ki daha xS edit : pardon almanyada olduğunu unuttum  : _________________ hayatımın en mutlu anıymış bilmiyordum ..
|
|
 | |

Mesaj Sayısı: 763 Yaş: 18 Nerdensn..??: GeRmAnY Fan Club :  Ruh Halin: İyiDir iYi Rep: Kayıt tarihi: 19/06/08 Puan: 249 Teşekkür: 0
 | Konu: Geri: Breaking dawn(Şafak vakti) Perş. Mart 12, 2009 3:14 pm | |
| daha cikmadimi ??? burda 15 subatta cikmisti kötüymüs yaaa yüksek türkcemle size kapak yazisini cevirdim  (insallah biseyler anlarsiniz :P ) umarim isinize yarar ;) Eger sevdigin biri tarafindan öldürülürsen baska bir secenegin yoktur. Nasil kacabilirsin, nasil savasa bilirsin eger bununla en sevdiginin canini yakarsan? Kendi hayatin ona verebilecek tek sey ise o zaman onu ondan nasil sakinabilirsin? Eger gercekten sevdigin biri ise? daha fazla bilgi istiyorsaniz söyleyin  _________________  edward imzam diclenin yapimi .. hadi arkadaslar sizde katilin ;) pisman olmazsiniz !!!
En son clevergirl tarafından Perş. Mart 12, 2009 3:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
ayse_61 Dergi Görevlisi

| Konu: Geri: Breaking dawn(Şafak vakti) Perş. Mart 12, 2009 3:14 pm | |
| yaa burda nisanda falan anca çıkra:?  _________________ EDWARD&BELLAFOREVER  |
|
 | |
wiwi* Admin

| Konu: Geri: Breaking dawn(Şafak vakti) Cuma Mart 13, 2009 2:00 pm | |
| Zeyneeep söyle söyle  : geniş özetini okudum ben ama  : yok yok vazgeçtim sakın söyleme isteyen varsa pm atsın Zeynep'e süüpüz olmasını istiyoruum  : _________________ hayatımın en mutlu anıymış bilmiyordum ..
|
|
 | |

| Konu: Geri: Breaking dawn(Şafak vakti) Cuma Mart 13, 2009 3:39 pm | |
| evett öylede olur  vallah sagolsun herseyi anlatti, benide fazla sürpriz beklemiyor, ama yinede heyecanli yaaaa  nerdeyse 800 sayfasi var offf offf  _________________  edward imzam diclenin yapimi .. hadi arkadaslar sizde katilin ;) pisman olmazsiniz !!! |
|
 | |
wiwi* Admin

| Konu: Geri: Breaking dawn(Şafak vakti) C.tesi Mart 14, 2009 7:03 pm | |
|  neee 8oo sayfa mıııııııııı _________________ hayatımın en mutlu anıymış bilmiyordum ..
|
|
 | |
| | Breaking dawn(Şafak vakti) | |
|